Lodewijk Asscher komt naar Zwolle

Lodewijk Asscher komt naar Zwolle

Zwolle – Op maandag 9 september aanstaande om 20.00 uur is Lodewijk Asscher in Zwolle! In de Stadkamer komt hij spreken over zijn boek ‘Opstaan in het Lloyd Hotel’.

In ‘Opstaan in het Lloyd Hotel’ schrijft Lodewijk Asscher openhartig over zijn persoonlijke en politieke ervaringen. Het boek gaat over zijn persoonlijke zoektocht na de verkiezingsnederlaag van 2017. Asscher grijpt terug op zijn eigen familiegeschiedenis en zijn persoonlijke ontwikkeling als politicus. Over zijn wethouderschap in Amsterdam, zijn rol als vicepremier en over zijn huidige functie: partijleider van de Partij van de Arbeid. Daarover – en nog veel meer – gaat Asscher op maandag 9 september in gesprek met de Zwolse schrijfster en journaliste Nynke de Jong.

Er is natuurlijk ook alle gelegenheid zelf vragen te stellen en in gesprek te gaan met Asscher. De avond wordt samen met boekhandel Westerhof en de Stadkamer georganiseerd. De bijeenkomst wordt gehouden op maandag 9 september a.s. om 20.00 uur in Stadkamer Centrum, Zeven Alleetjes 1A te Zwolle. De bijeenkomst duurt tot 22.00 uur. De toegang is vrij. De Stadkamer is eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer (uitgang NS-station, centrum). Aanmelding: zwolle.pvda@gmail.com of tel. (06) 20 60 53 58.

Artikel delen: