Zomerse negentiende editie van Stadshagenfestival in Zwolle

Zomerse negentiende editie van Stadshagenfestival in Zwolle

Zwolle – Wederom was het erg warm weer tijdens het Stadshagenfestival. Hét festival van en voor Stadshagen, maar ook velen van buiten deze Zwolse wijk weten het festival reeds te vinden.

Het is dan ook een festival waar al 19 jaar groots uitgepakt wordt met vermaak voor iedereen. Voor de kinderen is het Twistvlietpark wederom omgetoverd tot een soort pretpark met springkussens, opblaasstormbanen, waterfietsen bungee trampoline en andere speeltoestellen. Even verderop in het winkelcentrum kon worden geshopt op de braderie.

Naast de vele (lokale) bedrijven die uitpakten op de braderie, en de typische braderiekraampjes waar je je bijvoorbeeld je naam op een armbandje kon laten zetten werd er ook aandacht gevraagd voor het milieu en afvalstromen. Bij de georganiseerde bingo was naast een minuut winkelen in de supermarkt een helikoptervlucht te winnen. Tijdens het avondprogramma werden de oudere jeugd en de volwassen bezoekers van het Stadshagenfestival vermaakt met live muziek. Een compleet festival voor ieder wat wils. Ook Monique Schuttenbeld, wijkwethouder van Stadshagen was te vinden op het festival. Zij is immers naast wijkwethouder ook portefeuillehouder voor Toerisme en evenementen. Met die combi is het Stadshagenfestival “The place to be!”

Video 1
Video: Stadshagenfestival Zwolle 2019 door Ricardo Platje
Artikel delen: