Burgemeester Henk Jan Meijer bouwt eigenhandig nieuwe Bruisweken website

Burgemeester Henk Jan Meijer bouwt eigenhandig nieuwe Bruisweken website

Zwolle – Tijdens de Bruisweken 2019, de introductieperiode voor eerstejaars MBO- en HBO- studenten, zal burgemeester Henk Jan Meijer voor de laatste keer de nieuwe studenten welkom heten in Zwolle. Burgemeester Henk Jan Meijer zal volgende week afscheid nemen als burgemeester van Zwolle en z’n ambt ketting overdragen aan Peter Snijders.

Maar de burgemeester neemt niet zomaar afscheid zonder alle plooien van de Bruisweken glad te strijken ‘Want die Bruisweken website kan echt niet meer, hij is niet eens responsive.’ aldus Henk Jan Meijer. Daarom bouwde de burgemeester een nieuwe bruisweken website zodat de eerstejaars studenten moeiteloos hun programma voor de HBO Bruisweek en de MBO Bruisdag kunnen vinden. Bekijk de video van de burgemeester hieronder.

De Bruisweken zijn de algemene introductieweken voor studerend Zwolle waarbij nieuwe studenten kennismaken met alles wat Zwolle als studentenstad te bieden heeft. Tijdens de Bruisweken staat Zwolle drie weken lang in het teken van introductieactiviteiten. Daarnaast wordt op sportpark de Marslanden de grootste studenten camping van Nederland opgezet waar van 26 tm 28 augustus ruim 3000 studenten zullen overnachten en van waaruit ze de stad zullen verkennen en kennismaken met hun opleiding.

Video 1
Video: Bruisweken 2019 | Burgemeester Henk Jan Meijer bouwt nieuwe Bruisweken website door Seppe Ovink
Artikel delen: