Diverse mishandelingen in Zwolle

Zwolle – Op zaterdagmiddag 26 april werd aan de Stinsweg een 30-jarige man uit Zwolle aangehouden voor mishandeling. Tijdens een voetbalwedstrijd kreeg een 44-jarige man uit IJsselmuiden een kopstoot van de 30-jarige Zwollenaar. De problemen waren ontstaan toen de 30-jarige Zwollenaar een sliding uitvoerde waarna de IJsselmuidenaar onderuit ging.

Op zaterdagmiddag 26 april kreeg de politie een melding van een conflict aan de Muijdermanstraat. Een 25-jarige Zwollenaar had een 30-jarige man uit Zwolle bedreigd met een priem. De 25-jarige man uit Zwolle werd aangehouden. Het conflict was ontstaan na onenigheid over het gebruik van de fiets van de 25-jarige Zwollenaar.

 

In de nacht van vrijdag op zaterdag 26 april werden bij een horecagelegenheid aan de Melkmarkt twee mannen niet toegelaten omdat ze onder invloed van alcoholhoudende drank waren. Beide heren waren het hier niet mee eens en bleven vervelend doen en wilden toch naar binnen. Aan beide mannen, een 30-jarige Zwollenaar en een 28-jarige Elburger werd door het personeel van de horecagelegenheid en ook door de aanwezige politiemensen meerdere malen verzocht om weg te gaan daar zij de weg voor het overige publiek versperen. Vervolgens werden beide heren door het personeel begeleid om weg te gaan. Hier was de Elburger niet van gediend en hij begon te schoppen en te slaan hierbij geholpen door de Zwollenaar. Beide heren werden daarop aangehouden.

In de nacht van zaterdag op zondag werd een 39-jarige Zwollenaar aangehouden voor relationeel geweld. Hij had zijn ex, een 37-jarige Zwolse bij de keel gegrepen en gestompt. Bij de aanhouding verzette de man zich. Voor de man en de vrouw zal een hulpverleningstraject gestart worden.

Artikel delen:
Reacties 4
  1. Dit suggereert een senioerenwedstrijd WVF-IJVV…..die senioren wedstrijd is gister niet gespeeld >:(

    Zwolle – Op zaterdagmiddag 26 april werd aan de Stinsweg een 30-jarige man uit Zwolle aangehouden voor mishandeling. Tijdens een voetbalwedstrijd kreeg een 44-jarige man uit IJsselmuiden een kopstoot van de 30-jarige Zwollenaar. De problemen waren ontstaan toen de 30-jarige Zwollenaar een sliding uitvoerde waarna de IJsselmuidenaar onderuit ging.



    ⚠️ Meld

Reageer