Meer dan 100 lesuren op het rooster: mijlpaal voor vechtsportschool Tabonon - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Meer dan 100 lesuren op het rooster: mijlpaal voor vechtsportschool Tabonon

Zwolle – Vechtsportschool Tabonon Kickboksen & MMA heeft een nieuwe mijlpaal bereikt. Vanaf september staan er meer dan 100 lesuren per week op het rooster.

In de zestien jaar van het bestaan van de vechtsportschool, is Tabonon uitgegroeid tot een sportschool met drie locaties, meer dan 1300 leden en zeven verschillende sporten op het rooster. “Zestien jaar geleden begon deze sportschool als een kickboksgroep voor meiden. Door het groeien van het aantal leden en het aantal locaties, kwam er meer vraag naar meer sporten en meer lesuren”, vertelt eigenaresse Hanieh Kamran. Inclusief de nieuwe lesuren die per september gegeven worden, komt het aantal lesuren per week daarmee voor het eerst in het bestaan van Tabonon boven de 100 uur uit.

De te beoefenen sporten worden inmiddels in allerlei vormen aangeboden. Zo zijn er uren om goed te leren kickboksen voor zowel beginners als gevorderden en wedstrijdvechters en wordt er ook yoga, krachttraining, grappling en MMA gegeven. Maar er zijn in de afgelopen jaren ook speciale lesuren op het rooster verschenen. Een voorbeeld is ‘ouder & kind-training’, waarbij ouders met hun kinderen (vanaf 5 jaar) samen kunnen trainen, kickboksen voor 40+ers of bokscoaching, waarbij leden al kickboksend zichzelf beter leren kennen en met lastige situaties in het dagelijks leven om kunnen leren gaan.

“We zijn constant aan het vernieuwen en willen blijven verbeteren. Daarom passen wij ook ons lesaanbod regelmatig aan”, vertelt Kamran. “Onze leden kunnen bij onze trainers en ambassadeurs aangeven welke uren zij graag op het rooster willen zien. Daardoor hopen wij het lesaanbod bij de wensen van onze leden aan te blijven sluiten. Doordat onze leden meedenken, kunnen we ook meer bijzondere uren geven, zoals ouder & kind-training of een training waarbij kickboksen en krachttraining gecombineerd worden.”

Mede door de input van de leden wordt het lesrooster per september aangevuld met meer bokszaktrainingen, een extra uur krachttraining en de nieuwe les ‘leren sparren voor beginners’. Al met al komt het lesrooster voor de drie locaties daarmee samen op meer dan 100 lesuren per week uit. “Dit is een prachtige mijlpaal, die ik zestien jaar geleden nooit voor mogelijk had gehouden. We zijn er trots op dat we met onze trainers onze passie voor vechtsport in zoveel lesuren aan onze leden mogen overdragen”, besluit Kamran.

Artikel delen: