Isala Ouderenzorg wordt IJsselheem

Zwolle/Kampen – De overdracht van Isala Ouderenzorg aan IJsselheem is per 1 mei 2008 een feit. De NMa heeft formeel akkoord gegeven op het samengaan van beide ouderenzorgorganisaties. Met ingang van 1 mei biedt de nieuwe organisatie wonen, zorg en dienstverlening voor ouderen onder de naam IJsselheem.

De Raden van Bestuur en de Raden van Toezicht van Woonzorgconcern IJsselheem en de Isala klinieken hebben de adviestrajecten afgerond, nu kunnen alle voorbereidingstrajecten een vervolg krijgen. Met de locaties van Isala Ouderenzorg erbij biedt IJsselheem ouderenzorg in de regio Kampen, Zwartewaterland, Zwolle en op termijn in Dalfsen. De Isala klinieken blijven ook in de toekomst een belangrijke samenwerkingspartner voor de nieuwe organisatie. De ziekenhuisgerelateerde zorg en de doorstroom vanuit het ziekenhuis zijn belangrijke speerpunten voor beide organisaties. Het nieuwe IJsselheem en de Isala klinieken zien uit naar een vruchtbare samenwerking.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Het is echter alleen geen pure naamsverandering. Isala wilde de sectie ouderenzorg afstoten en IJsselheem is diegene welke het heeft aangedufd om dit over te nemen.


    Maak melding

Reageer