Zwolle krijgt laatste Not The Dr Phil Show

Zwolle – Op 3 mei vindt de voorlopig laatste Not The Dr Phil Show plaats in een circustent thv het Thomas A Kempis College te Zwolle. Jeroen Kijk in de Vegte en Willem Alkema ontvangen in een absurde talkshow – door meisjesboekje Flair omschreven als: “bonte avond nieuwe stijl” – opmerkelijke en bekende gasten.


Archieffoto Weblog Zwolle

Over kunstjes gesproken: Willem en Jeroen zijn opzoek naar mensen van wie het huisdier een kunstje kan. Een hond die een poot kan geven of kan liggen kent iedereen. Maar stel: jou muizen kunnen over een touwtje lopen. Je papagaai zingt een opera, je kat kan door een hoepel springen of je goudvis springt als een dolfijn uit de kom dan ben je van harte welkom! Meld je aan via: casting@notthedrphilshow.nl of laat een bericht achter op: 0384 538585.

Bij teveel aanmeldingen wordt een selectie gemaakt. Word je uitgenodigd dan krijg je natuurlijk gratis tickets en vragen we je huisdier mee te nemen. Mocht je geen huisdier hebben en toch graag willen komen? Zie de voorverkoopadressen hieronder.

Datum: 3 mei, circustent thv schuurmanstraat 1 (TAK College)
Aanvang 20:00 uur
Tent open: 19:30
Prijs: 14,50 (exclusief bespreekkosten)
Verkoop: SamSam, Plato, VVV en HIER op deze website.De pers over ‘Not The Dr.Phil Show’:
“Een bonte avond nieuwe stijl” (Flair)
“Not The Dr Phil Show weer absurd!”
(Tubantia)
“Geniaal…Briljant…Pareltjes..”
(Parool)
“De theatersensatie van dit moment”
(De Wereld Draait Door

Artikel delen:
Reacties 2
 1. Uit tweehonderd inzendingen wordt komende zaterdag in Zwolle de winnaar bepaald van het Geert Wilders Filmfestival. Het idee van programmamaker Willem Alkema en presentator Jeroen Kijk in de Vegte om films te verzamelen in reactie op Wilders’ rolprent Fitna, leverde onder meer een inzending op van de Arabisch-Europese Liga (AEL).

  Beveiliging

  De AEL, een Vlaamse beweging die opkomt voor Arabische moslimimmigranten in Europa, ging in op een uitnodiging van Alkema haar ‘tegenfilm’ in te zenden. Ook Geert Wilders zelf is door het duo uitgenodigd. Hij heeft nog niet gereageerd. “De politie heeft al zijdelings geïnformeerd of er extra bescherming nodig was”, zei Alkema vandaag.

  Gekte

  Het duo besloot het festival op te zetten in reactie op “de gekte rond de film van de politicus”. Opdracht aan de makers was een polariserende film over minderheden te maken. De meeste inzendingen, zoals een van de Wereldomroep, waren vooral een reactie op Fitna. In een enkel geval worden minderheden op de hak genomen zoals Poolse arbeiders en doven en blinden. Het festival heeft zaterdag plaats in een circustent aan de stadsgracht in Zwolle.

  Nieuwnieuws.nl  Maak melding

 2. Veel beter zo Admin; die foto er niet bij en die walgelijke comments ook niet! Had dit topic ook voor maar kon zo snel niets over een filmfestival lezen. Daarom maar ff op het Algemene Log gemikt. Werd de verhouding “vandaag door mij geplaatste posts op het Alg.log: voetbalgerelateerd en niet-voetbalgerelateerd” ook wat meer in balans 😉


  Maak melding

Reageer