Zevende stratenvoetbaltoernooi WVF

Zwolle – Voetbalvereniging WVF houdt op zaterdag 17 mei weer haar  jaarlijkse stratenvoetbaltoernooi. De termijn voor inschrijven sluit op 9 mei. Het toernooi is bedoeld voor iedereen vanaf zes jaar in Westenholte, Voorst, Frankhuis, Spoolde of Stadshagen.

Er wordt gespeeld in drie klassen: heren en dames van 16 jaar en ouder (inschrijfgeld 12 euro per team), jongens en meisjes van 11 tot 15 jaar en jongens en meisjes van 6 tot en met 10 jaar (allen 6 euro per team). Een team van volwassenen mag bestaan uit maximaal acht spelers en er wordt gespeeld op een kwart voetbalveld met kleinere doeltjes. De deelnemers mogen onbeperkt wisselen. Een zuiver stratenteam bestaat uit spelers die woonachtig zijn of zijn geweest in de desbetreffende straat , in Westenholte, Voorst, Frankhuis, Spoolde of Stadshagen. Er is maximaal één dispensatiespeler toegestaan. Voor beide jeugdcategorieën hoeven de spelers niet uit een zelfde straat te komen.

Formulier

Geïnteresseerden kunnen in de kantine van WVF een exemplaar van het inschrijvingsformulier bemachtigen of het formulier downloaden via www.wvf.nl/stratenvoetbal. Zij kunnen het formulier inleveren bij één van de volgende adressen: R. Zunnebeld, Dilleweg 6; R. Kruise, Brunelweg 13 (beiden Westenholte); R. Pieterman, Elzenmos 148 (Stadshagen). Bij inlevering van het deelnameformulier moet meteen het inschrijfgeld worden voldaan.

Artikel delen:

Reageer