BFO Zwolle biedt podium voor jonge talenten

Zwolle – Ook dit jaar heeft Kunstbende, dé wedstrijd voor jong creatief talent, weer een aantal spetterende optredens in petto tijdens het Bevrijdingsfestival in Zwolle. Ieder jaar wordt er bij Kunstbende weer nieuw jong talent (13 t/m 18 jaar) ontdekt uit heel Nederland. Op het podium van Studentertainment kun je van 16.40 tot 17.05 uur komen genieten van de optredens van deze jonge talenten.

Kunstbende biedt jongeren, naast de wedstrijd, de kans om hun talent verder te ontwikkelen. Podiumervaring is daarbij natuurlijk een belangrijk onderdeel. Een aantal finalisten zullen dan ook op 5 mei, tijdens het Bevrijdingsfestival, alvast een voorproefje geven van wat zij in huis hebben. De deelnemers hebben meegedaan aan verschillende kunstdisciplines, wat voor een gevarieerd programma zorgt, bestaande uit Margot Zoer (muziek), Flowmotion (dans) en Leonie Kuhlmann (taal).

Op 5 juni 2008 zullen deze deelnemers het, tijdens de finale in het Muziekgebouw aan ’t IJ en het Bimhuis in Amsterstam, opnemen tegen de eerste prijswinnaars uit alle andere regio’s en daarbij strijden om de felbegeerde eerste plaats. De optredens zullen plaatsvinden in Park de Wezenlanden in Zwolle.

Wat: Kunstbende op het Bevrijdingsfestival
Waar: Zwolle, Park de Wezenlanden
Hoe laat: 16.40 – 17.05 uur.

Artikel delen:

Reageer