Doe het zelf cursus bij Zwolse erotiek winkel - Foto: Hennie Vrielink
Foto: Hennie Vrielink

Doe het zelf cursus bij Zwolse erotiek winkel

Zwolle – Het is even schrikken. Op deze koude en winderige donderdagochtend fietsend over de Assendorperstraat valt het oog op een reclamebord. Vlak naast het rode fietspad op het trottoir bij de erotiekshop in deze Zwolse winkelstraat. Reclame voor een workshop “Masturbation Masterclass”. Volgens de filiaalhoudster van deze winkel in lingerie en verwen-producten trekt de poster op straat veel belangstelling. “Regelmatig worden er foto’s van gemaakt. Vanmorgen bleven nog twee studenten stilstaan en maakten een selfie.” Ook is er al een keer een passerende fietser tegen het reclamebord aangebotst.

Op de vraag of deze workshop een succes is, antwoordde de filiaalhoudster dat “het vooral dames zijn die zich aanmelden”. Deze avondcursus is inmiddels meerdere keren gegeven. “Na sluitingstijd achterin de winkel met een hapje en een drankje maken we het gezellig en kunnen de dames oefenen”, aldus de filiaalhoudster.

Deelnemers aan deze workshop krijgen een gratis goodiebag. Zwolle kent vele opleidingen in allerlei variëteiten, maar dat het onderwijsaanbod zo gevarieerd is, was nog bij weinigen bekend.

Artikel delen: