Foto update FC Zwolle stadion

Zwolle – Weblog Zwolle houdt u regelmatig op de hoogte omtrent de nieuwbouwontwikkelingen van het nieuwe FC Zwolle stadion. Inmiddels is de nieuwbouw in een vergevorderd stadium, waarbij het hoofdveld al geheel omringd wordt door tribunes. Hieronder en bij ‘Lees verder’ een foto update..

Meer bij ‘Lees verder’…

 

Artikel delen:
Reacties 15
 1. Ik ben geen bouwkundige, maar de tribuneconstructie maakt op mij geen betrouwbare indruk. Is er nog iemand, de gemeente bijvoorbeeld, die op de belastingsberekeningen en de bouw controle houdt? Of moeten er eerst scheuren in het beton te zien zijn?


  ⚠️ Meld

 2. @magic
  Door gewoon te kijken naar het casco. Kijk naar het dragende gedeelte……. dat moet straks duizenden mensen kunnen weerstaan.
  Het is in de hededaagse bouw een zoeken naar de grenzen van wat nog verantwoord is om zo de kosten te drukken. En dat zie je er zo als leek ook al van af. Kijk maar een naar de nieuwbouw in Stadshagen. Bij windkracht acht vallen er al hele gevels om.


  ⚠️ Meld

 3. Ook ik ben niet bouwtechnisch onderlegd, maar ik neem aan dat er een bouwvergunning voor is afgegeven en dat de constructie is doorgerekend. Je kunt een afgewaaide gevel in Stadshagen toch niet vergelijken met een dragende constructie van een voetbalstadion?

  Ik ben het wel met je eens dat nieuwbouwwijken lang niet zo degelijk zijn als ze lijken. Bij storm worden in Zwolle Zuid en Stadshagen veel meer incidenten gemeld dan in bijvoorbeeld Assendorp.


  ⚠️ Meld

 4. Geweldig
  Als ik de kans kreeg, dan ging ik direct bij FC zwolle voetballen.
  geweldig wat een acomodatie, ik hou van Blauw.
  U roept en we komen direct.


  ⚠️ Meld

Reageer