Huurdersdag Zwolle bij woningcoporatie SWZ

Huurdersdag Zwolle bij woningcoporatie SWZ

Zwolle – Zaterdag 14 september aanstaande is er van 10:00 tot 14:00 uur een huurdersdag voor alle huurders van SWZ. Deze dag wordt georganiseerd in samenwerking met De Woonkoepel, de huurdersvereniging van SWZ en staat in het teken van ‘ontmoeting’.

Ze hebben de krachten gebundeld, om voor de huurders een leuke en interessante dag te organiseren. Het is de eerste keer dat de dag op deze manier wordt georganiseerd. Voorheen was er vanuit de 3 Zwolse corporaties en huurdersvereningen een gezamenlijke dag voor huurders.

Na een welkomstwoord in het Wijkcentrum Holtenbroek, gaan ze op buurtsafari door Holtenbroek en bezoeken ze het Enexis huis waar ze het huis van de Toekomst gaan bekijken en handige tips krijgen voor duurzaam en energie besparend wonen. Er wordt afgesloten met een gezamenlijke lunch.

Alle huurders van SWZ zijn van harte welkom bij deze (kosteloze) dag. Wel even vooraf aanmelden. Dat kan t/m maandag 9 september a.s. Alle huurders hebben een persoonlijke uitnodiging in de brievenbus gekregen.

Artikel delen: