Verkeershinder Diezerkade in beide richtingen

Verkeershinder Diezerkade in beide richtingen

Zwolle – De gemeente Zwolle voert wegwerkzaamheden uit aan de Diezerkade. In verband met deze werkzaamheden is de Diezerkade ter hoogte van de kruising met de Burgemeester Drijbersingel gestremd voor autoverkeer van maandag 9 september 09.00 uur t/m donderdag 12 september 17.00 uur.

Er wordt geprobeerd om de hinder zoveel mogelijk te beperken. Autoverkeer kan vanaf de rotonde De Brink de Diezerkade inrijden en afslaan naar het Diezerplein. Fietsers kunnen naar de binnenstad en weer terug, maar zullen af moeten stappen. Voor voetgangers blijft de Diezerkade bereikbaar. Bezorgend verkeer van winkels aan de Diezerkade kan alleen vanaf de rotonde bij Stroomberg de Diezerkade bereiken en zullen of via het Diezerplein of achteruit terug moeten rijden naar de rotonde.

In de periode van donderdag 19 september t/m vrijdag 4 oktober worden ‘sleuven’ gegraven en zal het trottoir en de parkeerplaatsen voor de winkels aan de Diezerkade slecht of niet toegankelijk zijn. Ook dan blijven de winkels bereikbaar. Gele borden geven de omleidingsroutes aan. Door onvoorziene werkzaamheden kan het werk worden uitgesteld en/of meer tijd in beslag nemen.

Informatie over waarom deze werkzaamheden plaatsvinden, leest u op www.zwolle.nl/diezerpoort. Kijk daar op; herinrichting Diezerbrink.

Artikel delen: