Start van Koninginnedag in Zwolle

Zwolle – Koninginnedag in Zwolle is na middernacht van start gegaan met het staartje van de Zwolse Koninginnenacht. Met een podium op het Rode Torenplein had Zwolle een primeur deze dag.

De artiesten op het podium aan het Rode Torenplein waren in de ruime omgeving van de Zwolse binnenstad te horen. Zware harde beats denderden het plein over. Vooral de jongeren uit Zwolle trokken naar het nieuwe podium. Traditioneel was er ook weer de ‘Koninginnetent’ op het Grote Kerkplein. Daar was een wat ouder publiek. Opvallend waren de vele bezoekers op straat en bij de muziekactiviteiten. Ook de politie was zichtbaar aanwezig. Een tweetal politieagenten te paard trokken daarbij bijzonder de aandacht.


Het nieuwe podium op het Rode Torenplein…


Memphis Maniacs op het Grote Kerkplein…

Via ‘Lees verder’ meer foto’s…

 


Veel publiek, en overal fietsen…


Politie te paard op de Blijmarkt…

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Die monotone dreun vanaf het rode torenplein heb ik nu wel een beetje gehad zeg! Gaat de godsganse tijd in het zelfde ritme door. Op afstand hoor je alleen maar de dreun.
    Probleem van deze grafherrie ten opzichte van bandjes is dat er ook geen enkele dynamiek inzit en dat je je er op geen enkele manier voor kan afsluiten.
    Nou ja, gelukkig dan maar het laatste jaar Kamperpoort… ben benieuwd hoe de ‘nieuwe’ bewoners erop zullen gaan reageren in de toekomst, als ze daar dan in hun dure appartementjes zitten.


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.