Oproep training gespreksleider vrouwenevent

Oproep training gespreksleider vrouwenevent

Zwolle – We zijn op zoek naar gespreksleiders. Naar vrouwen die iets voor andere vrouwen willen betekenen. Die andere vrouwen willen helpen te ontdekken wat ze echt willen en hoe ze dat kunnen bereiken, door in gesprek te gaan over hun volgende stap. Dit kan een eenmalig gesprek zijn, zoals bij een vrouwenevent, of een serie gesprekken zoals bij De tafel van één.

Op dinsdag 24 september organiseren WOMEN Inc., Vrouwenplatform Carree en Zwols Vrouwenplatform een training waarin je leert hoe jij deze gesprekken kunt begeleiden. Deze training is van 9.00-17.00 uur in Stadkamer, Zeven Alleetjes 1a te Zwolle en is inclusief lunch en afsluitende borrel. We kunnen je deze training gratis aanbieden! Daar staat wel tegenover dat we je vragen om daarna ook een aantal gesprekken te begeleiden. Wat er precies van je verwacht wordt lees je hieronder.

Om een volgende stap te kunnen zetten heb je drie dingen nodig: een helder doel, genoeg lef om de stap te durven nemen en het juiste netwerk dat je hierbij kan inzetten. Tijdens een vrouwenevent gaan vrouwen eenmalig met elkaar in gesprek over hun volgende stap. Het gesprek vindt plaats aan de hand van een vast draaiboek en als gespreksleider begeleid jij dit gesprek. Het eerste vrouwenevent vindt plaats op dinsdag 8 oktober en duurt van 9.00-12.30 uur in Stadskamer, Zeven Alleetjes 1a te Zwolle. Je moet in ieder geval bij het eerste vrouwenevent op 8 oktober aanwezig zijn, de data van de aankomende vrouwenevents worden hierna bekend gemaakt.

Sommige vrouwen hebben behoefte aan meer begeleiding. Ze willen (weer) aan de slag, maar weten niet goed waar ze moeten beginnen. “Wie zit er nu op mij te wachten?” is een veelgehoorde uitspraak. Voor hen is er De tafel van één, een serie gratis bijeenkomsten voor vrouwen die ze versterkt, ze bewuster maakt van hun kwaliteiten en ze helpt het zélf te doen.

Als gespreksleider bij De tafel van één begeleid je 6 weken lang een groepje met circa 5 vrouwen. De serie De tafel van één in Zwolle begint op 29 oktober van 9.00 – 11.30 uur. De overige data van deze serie zijn 5 november, 12 november, 19 november, 26 november en 3 december. Alle bijeenkomsten vinden plaats bij Vrouwenplatform Carree, Schuttevaerkade 80-88 in Zwolle. Je bent het vaste gezicht van jouw groep en het is dan ook zeer gewenst dat je op alle dagen beschikbaar bent.

Lijkt het jou leuk om gespreksleider te worden? Meld je dan aan via www.womeninc.nl/agenda Voor vragen mail je met Niki Veeger via niki@womeninc.nl of bel even (0)20 788 42 31.

Artikel delen: