Meerminnenplein - Foto: Wouter Steenbergen
Meerminnenplein
Foto: Wouter Steenbergen

Het weer: Bewolkt en nat


Zwolle – Woensdag krijgen we te maken met bewolking en regen. De dag begint droog, maar in de middag zien we de “restjes” van ex-orkaan Dorian, die slecht weer met zich meebrengt.

Dorian zorgde in de Bahama’s voor een enorme ravage. Geen paniek, de kracht van Dorian is enorm afgenomen. Wij krijgen slechts te maken met een gewone depressie, dit uit zich in regenbuien en matige zuidwestenwind. Voor wie vandaag nog weg moet is het verstandig om voor de zekerheid een regenpak mee te nemen. Met de regen in combinatie met behoorlijke windkracht volstaat een paraplu niet. Een troost, een extra laagje kan geen kwaad. De thermometer zal maximaal 17 graden aan gaan geven.

Voor wie meer van zon houdt, is er goed nieuws. De komende dagen wordt het beter weer. Donderdag laat de zon zich goed zien. Dit resulteert ook in aangenamere temperaturen. Ook de vrijdag wordt het zonnig in combinatie met bewolking. Deze dagen zal de maximumtemperatuur rond de 20 graden liggen. Ook het weekend belooft het aangenaam te worden. Krijgen wij te maken met een nazomer? Je leest het de komende dagen op Weblog Zwolle.

Artikel delen: