Donkere wolken boven FC Zwolle

Zwolle – FC Zwolle heeft donderdagmiddag een dure nederlaag geleden door in het Oosterenkstadion met 0-1 van FC Den Bosch te verliezen. Het eerste Play Off duel is daarmee een uitermate ongelukkige start van de Zwollenaren.


Boer kan de bal niet meer stoppen. FC Den Bosch komt met 0-1 voor…

In de tweede helft werd de wedstrijd bijna een half uur stilgelegd vanwege onweer. Laat in de tweede helft scoorde Heuvel uit een vrije trap de enige treffer. Doelman Boer ging bij het doelpunt niet vrijuit. De bal was houdbaar. In blessuretijd kreeg Van Polen nog de rode kaart voorgeschoteld na een pittige overtreding op een Den Bosch aanvaller. Het uitduel, dat a.s. zondag in Den Bosch gespeeld wordt, moet nu door Zwolle gewonnen worden om nog aanspraak te maken op een derde beslissende match.


Rood voor Bram van Polen

Artikel delen:
Reacties 8
 1. Alleen winnen is niet genoeg, ligt eraan hoeveel (uit) doelpunten ze maken………als het 0-1 voor FCZ wordt, krijgen we nog een wedstrijd, maar als ze zo stuntelig en lamlendig spelen als vanmiddag, dan zijn ze binnen een kwartier “uitgescheten”
  Geen inzet en geen beleving,..

 2. Zwolle moet gewoon winnen en het maakt geen reet uit met hoeveel dan komt die derde wedstrijd, naar doelpunten wordt niet gekeken.

  Maar ik heb er geen vertrouwen meer in. Hoe knullig dat doelpunt echt niet normaal, ten eerste staat die muur gewoon kats verkeerd en ten tweede stond ie zelf ook helemaal verkeerd.

  Maar ja t was een goed seizoen, boven verwachting gepresteerd op naar het nieuwe seizoen.

 3. Tsjonge tsjonge wat een stelletje lamzakken!! Dit zijn de wedstrijden waar het om gaat! NU moet je er staan!! Inzet tonen en WINNEN!!

 4. wat een drama, erg zwak voetbal van beide kanten. keeper boer heeft toch wel vaker tegen ten heuvel gespeeld en weet toch dat ie links is ? het was echt een uitnodiging voor hem om ineens die bal binnen te leggen. nou maar weer voor de zoveelste keer een jaartje aanmodderen in de 1e divisie.

 5. Hij is verantwoordelijk voor het opstellen van die muur. Die stond niet goed opgesteld om de korte hoek af te dekken. Toch nog een paar kansjes gehad; daar moet er wel 1 van in :'(

 6. het is nog nooit anders geweest bij de profs in Zwolle altijd als het moet gebeuren staan ze er niet en komen aan het eind altijd kracht te kort om de winst naar zich toe te halen .Dat zien we nu maar dat was er in het verleden ook bij de club al vanaf dat het nog PEC was .Zo lang er geen geld is om goede spelers aan te trekken zal het altijd wel zo blijven ,dus hopen dat er in de toekomst eens veel geld is voor goede profs en ze te behouden zijn

 7. Jammer dat die van Vliet altijd een zwarte piet moet uitdelen aan iemand anders, 1 geluk, het zijn dit keer niet de supporters.

  V/d Belt zegt eigenlijk helemaal niets in dat stuk.

Reageer