Landal Landgoed ’t Loo populairste vakantiepark bij Zwolle

Landal Landgoed ’t Loo populairste vakantiepark bij Zwolle

Zwolle – Landal Landgoed ‘t Loo is het populairste vakantiepark in de directe omgeving van Zwolle. Dat blijkt uit analyse van Parkvakanties, specialist in vakantieparken.

Zwolle is geliefd bij veel vakantiegangers. Ook de bezoekers van de vele vakantie- en bungalowparken in de regio weten Zwolle goed te vinden. Er wordt met name tijdens de langere vakanties (midweek, week of langer) vaak een daguitje gemaakt naar Zwolle.

Uit het onderzoek van Parkvakanties komt naar voren dat Landal Landgoed ’t Loo het best bezochte vakantiepark is in de buurt van Zwolle. Met 366 vrijstaande bungalows, tal van bezienswaardigheden en activiteiten, is het een vooraanstaand park. Als grootste voordeel wordt genoemd dat het park zowel dicht bij de stadse faciliteiten van Zwolle ligt als de natuurlijke sereniteit van de Veluwe.

Aan de rand van de Veluwe biedt het bungalowpark voor ieder wat wils. Vanuit de ruime bungalow, ben je binnen no-time zowel op en rond de centraal gelegen recreatieplas als in de indoorspeelplaats waar van alles te doen is. Kids halen kapriolen uit in het aquapark en op de tokkelbaan, er wordt gezwommen en gespeeld. Ook boogschieten, bowlen en klauteren op het low rope parcours zijn highlights op het park zelf. In de omgeving laat je je verrassen door het veelzijdige bos en de heide van de Veluwe. Het Anton-Pieck-Museum en Walibi Holland liggen ook vlakbij.

Zwolle ligt op enkel twintig minuten rijden van Landal Landgoed ’t Loo en heeft alles wat de vakantiegangers van een stad verwachten. Ze kunnen er shoppen, struinen door de binnenstad, heerlijk eten of een terrasje pakken. Ook Dinoland, waar ze met de kids onder andere fossielen zien en lasergamen, is een trekpleister. Daar doen overigens de minigolfbaan, het hoogteparcours en de klimwand het ook erg goed.

Landal Landgoed ’t Loo gaat met de tijd mee en blijft renoveren. Zowel de bungalows als de algemene faciliteiten zijn of worden onder handen genomen. Zo is het restaurant Pizza Limone helemaal nieuw. Hier kunnen gasten genieten van Italiaanse sferen, terwijl de kids hun eigen pizza samenstellen in het Pizza Theater.

Artikel delen: