38 leerlingen Greijdanus Zwolle behalen diploma ondernemerschap - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

38 leerlingen Greijdanus Zwolle behalen diploma ondernemerschap

Zwolle – Dinsdag 17 september kregen 38 leerlingen van vmbo, havo en vwo hun diploma ondernemerschap. De diploma’s werden uitgereikt tijdens een feestelijke bijeenkomst. Eén leerling heeft de module zelfs met een 10 afgesloten.

De module Ondernemerschap wordt al een aantal jaar aangeboden op het Greijdanus. Onder leiding van drie docenten hebben de leerlingen zich verdiept in onderwerpen die samenhangen met ondernemerschap, denk aan Marketing, Personeel & Organisatie en Bedrijfsadministratie. De module werd afgesloten met een officieel landelijk examen. Dit kan vrijstellingen op het mbo of hbo opleveren.

Economiedocent Bert Haan is een van de docenten, hij wil zijn passie als voormalig ondernemer overbrengen aan de leerlingen: “Wil je op een goede manier voorbereid zijn voor je toekomstige beroep dan moet je het ondernemerschap zeker niet uitsluiten. De leerlingen moeten zich bewust worden van de banen in de toekomst. De kans op een zelfstandige functie als zzp-er in de dienstensector is dan ook een goede mogelijkheid.”

Artikel delen: