SportService Zwolle viert 15-jarig bestaan én onthult nieuw logo

SportService Zwolle viert 15-jarig bestaan én onthult nieuw logo

Zwolle – Dit jaar bestaan SportService Zwolle vijftien jaar en daar zijn ze trots op. Vandaag (19 september), aan de start van de Nationale Sportweek, vierde ze hun verjaardag met een sportief jubileum event voor hun partners. Een middag in geheel eigentijdse, informele en sportieve sfeer waarbij ze samen stil hebben gestaan bij 15 jaar SportService Zwolle, vroeger, nu en gericht op de toekomst.

Sporten en bewegen. Dat is de expertise van SportService Zwolle. Want zij geloven erin dat sport bijdraagt aan een gezonde leefstijl. Bij SportService Zwolle dragen ze er zorg voor dat een passend sport- en beweegaanbod dat aansluit bij de behoefte in de wijk en spelen ze proactief in op stimulering en behoud van sport- en beweegdeelname. Maar óók de beleving hiervan. Iedereen moet een leven lang plezier beleven aan zijn/haar gezondheid. De inzet van hun beweegteams in de Zwolse wijken en bedrijventerreinen, de samenwerking tussen Buurtsportcoach, verenigingsadviseur en Sportparkmanager in de wijk én samen werken met de partners draagt hier ook aan bij. “Dit geeft ons energie en daar zijn we trots op”, zegt Jolanda Van der Veer, directeur/bestuurder SportService Zwolle.

Sport, beweeg en beleef! Is hun nieuwe belofte. Het nieuwe logo is geïnspireerd op onderdelen uit de sport. Namelijk het lijnenspel wat de sport richting doet geven. Denk hierbij aan de lijnen op de sportvelden maar ook de spreekwoordelijke lijnen die de regels maken in het spel. Én de verbinding die een lijn kan leggen door de aanknoop punten. “In de sport moet je in het spoor blijven van je voorganger en op het juiste moment de juiste baan kiezen om jouw resultaat te halen.”

De basis ligt in Zwolle, de kleuren van het logo zijn daarop aangepast. Een fris, betrouwbaar karakter met een professionele positieve uitstraling waarbij de passie voor sport niet ontbreekt. Ook de website van SportService Zwolle is vernieuwd. Met een nieuwe lay out en nieuwe sportkalender wil zij inwoners, (sport)verenigingen en bedrijven beter van dienst zijn bij het zoeken naar de juiste sport, beweging- en of beleving die bij hem of haar past. www.sportservicezwolle.nl

Video 1
Video: SportService Zwolle video 15 jaar JUBILEUM door SportService Zwolle
Artikel delen: