Regio Zwolle Volleybal presenteert selectie in de regio - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Regio Zwolle Volleybal presenteert selectie in de regio

Zwolle – Donderdag 26 september presenteert Regio Zwolle Volleybal haar nieuwe selectie en staf tijdens de officiële teampresentatie in Lemelerveld. De teampresentatie zal plaatsvinden bij Geissler Installatietechniek ter ere van het 100-jarige bestaan van het bedrijf.

Het presteren van de selectie in de regio sluit aan bij de missie van Regio Zwolle Volleybal om dankzij haar topsportstatus een bindende factor te zijn binnen Zwolle en de nabije regio. Het streven naar een regionale functie voor (sportieve) talenten, toeschouwers en sponsoren staat daarbij voorop. Daarnaast vindt Regio Zwolle Volleybal ook haar maatschappelijke functie van groot belang en participeren speelsters en staf in maatschappelijke activiteiten van organisaties en ontplooien ze zelf activiteiten in de regio.

Voorafgaand aan de teampresentatie vindt er in sporthal Heidepark een clinic plaats voor de jeugdleden van volleybalvereniging de Bevers (16.00-17.00) en daarop volgend een oefenwedstrijd tegen mede-eredivisionist Springendal Set Up’65 (18.30-20.00).

Artikel delen: