Bevrijdingsfestival Overijssel Deel I

|   Laatste wijziging

Zwolle – Het Bevrijdingsfestival Overijssel in Zwolle is 12.30 uur van start gegaan. Al snel stroomde het festivalterrein op Park Wezenlanden vol met bezoekers. Het is erg druk in Zwolle!


Krezip

DI-RECT startte het festival. Daarna was het de beurt aan Leaf gevolgd door de kersverse 3FM-winnaars Krezip. Ook speelde Alain Clark in Zwolle. Rond 14.30 uur was het festivalterrein eigenlijk al vol… Bij de toegang achter het Provinciehuis ontstonden files van bezoekers. De organisatie van het Bevrijdingsfestival heeft het bezoekersaantal naar boven bijgesteld van 130.000 naar 180.000 bezoekers. Dat zou dan het grootste festival ooit in Zwolle gaan worden. Vanavond treden onder andere nog Ilse de Lange, Malavita en Within Temptation op.


DI-RECT


De gitarist van Leaf…
 

 
Alain Clark


De zangeres van Leaf…


Krezip

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

3 gedachten over “Bevrijdingsfestival Overijssel Deel I”

  1. Mooie close-ups. Ik vond het weer beregaaf maar idd wel heeeel erg druk. Hoorde dat je al niet meer met de trein op het festivalterrein kon komen. Kwam toevallig in de debattent met Margreet Spijker van RTL-Nieuws…..pffff toppertje en leuk gesprek 8) Toch ga ik niet naar die z**dzender kijken, mits absoluut noodzakelijk (voetbal) 😉

  2. Foto gitarist Leaf: is het iedereen al opgevallen dat je het publiek kunt zien in zijn zonnebril? Leuk detail 🙂

Reacties zijn gesloten.