Line up Arrow Rock festival-tribute bekend - Foto: Purpendicular
Foto: Purpendicular

Line up Arrow Rock festival-tribute bekend

Zwolle – De volledige line-up van het Arrow Rock Festival – TRIBUTE 2020 is bekend! Op 25 januari 2020 neemt Arrow de festivalbezoekers die het Arrow Rock Festival nog steeds warm in het hart hebben, mee op een Trip Down MEMORY LANE van de eerste unieke Arrow Rock Festivals in Lichtenvoorde.

Op Arrow Rock Festival – TRIBUTE 2020 treden de beste tributebands op van de grote bands en artiesten die op de inmiddels legendarische Arrow Rock Festivals in Lichtenvoorde speelden. Deze tribute bands zijn niet de minste! De bands, afkomstig uit binnen en buitenland, krijgen stuk voor stuk geweldige recensies en worden in sommige gevallen zelfs omschreven als ’the next best thing’ van de band van wie zij het werk spelen.

Line-up:
– Circle Of Hands (Uriah Heep)
Metal Attack (Judas Priest)
– Dizzy Lizzy (Thin Lizzy)
– Rock Bottum (UFO)
– Hollywood Bowl (The Doors)
– From The Road (Lynyrd Skynyrd)
– Purpendicular (Deep Purple)
– Leo Lyons & Hundred Seventy Split (Ten Years After)
– Piledriver (Status Quo)
– Scopyons (Scorpions)
– StillMarillion (Marillion)
– Snaggletoöth (Motörhead)

Arrow Rock Festival –TRIBUTE 2020 wordt een gezellig feestje voor allen die de eerste Arrow Rock Festivals meemaakten. Vraag je vrienden mee met wie je destijds het festival bezocht en herbeleef dit memorabele evenement. Met 3 podia, 12 bands, een vinyl- en cd-markt en natuurlijk goed eten en drinken zijn alle ingredienten voor een geslaagd feestje aanwezig.

Arrow Rock Festival – TRIBUTE vindt plaats op 25 januari 2020 in de IJsselhallen Zwolle. Kaarten (à € 27,50) zijn verkrijgbaar via www.arrowrockfestival.com.

Artikel delen: