De heer en mevrouw van Wilsum – Hoekman 60 jaar getrouwd - Foto: Gerrit-Jan Mondria
Foto: Gerrit-Jan Mondria

De heer en mevrouw van Wilsum – Hoekman 60 jaar getrouwd

Zwolle – Op zondag 29 september zijn de heer en mevrouw van Wilsum – Hoekman 60 jaar getrouwd. Wethouder Monique Schuttenbeld bracht het echtpaar namens de gemeente Zwolle een bezoek om ze persoonlijk te feliciteren.

Het echtpaar is zich er van bewust dat 60 jaar getrouwd zijn, niet voor iedereen is weggelegd en is dankbaar dat hen dit wel gegeven is. De gezondheid van meneer van Wilsum (84) is erg slecht, waardoor zij bijna hun jubileum niet konden vieren. Op het laatste moment kon het feest, wat weliswaar iets kleiner gehouden werd, tot grote vreugde van de familie toch nog gevierd worden.

De versierde zaal zat vol met familie, kinderen en kleinkinderen van het bruidspaar. Mevrouw van Wilsum (85) verklapt aan Weblog Zwolle wat het geheim is om zo lang getrouwd te kunnen zijn. “Elkaar iets gunnen, verder veel dingen samen doen en geduldig zijn,” vertelt mevrouw van Wilsum. Het echtpaar is, nadat meneer na 40 jaar dienst bij de Nederlandse spoorwegen met pensioen is gegaan, veel gaan reizen. De laatste gezamenlijke reis was naar Zuid Afrika waar destijds de oudste zoon van het echtpaar woonde.

Artikel delen: