Tienjarig jubileum G-atletiek AV PEC 1910 - Foto: Jan Burgman
Foto: Jan Burgman

Tienjarig jubileum G-atletiek AV PEC 1910

Zwolle – Enthousiaste G-atleten en trainers/begeleiders van AV PEC 1910 vierden hun 10-jarig jubileum op de atletiekbaan aan de Peterskamp.

De huidige groep bestaat uit 15 atleten die wekelijks trainen en regelmatig ook aan de bekende hardloop evenementen in Zwolle deelnemen. Daarvoor zijn meer dan 20 begeleiders actief, die in wisselende samenstelling worden ingezet. Niet alleen wordt er op de baan getraind: ook wordt regelmatig buiten de baan hard gelopen. Om dit veilig te kunnen doen overhandigde Sport Lead Facilities voor het hele team reflecterende hesjes.

Op het jubileum feestje werden een drietal jubilarissen gehuldigd, die vanaf het begin bij deze groep betrokken zijn. Het zijn begeleider / trainer Evelyne Poelstra en de atleten Dennis Scholten en Sander Koning.

Evelyne: “dit is het G(ezelligste) team van AV PEC 1910, met een bijzondere groep mensen, die met heel veel plezier bezig zijn met de hardloopsport”. En bestuurslid Marc Veenhuizen zei daarover: “Het bestuur van AV PEC 1910 is trots op deze groep, jullie zijn toppers”.
Het feest werd na de wekelijkse baantraining uitbundig gevierd, waarbij ook een aantal oud trainers en oud begeleiders aanwezig waren. Tot verrassing van iedereen trad Harm Wolters op… en hoe! Harm maakte er op hem toevertrouwde manier er een geweldig feest van, waarbij ook de G-atleten zelf de microfoon van Harm kregen en luidkeels (mee)zongen!

Artikel delen: