Bevrijdingsfestival Overijssel Deel II

Zwolle – Bevrijdingsfestival Overijssel 2008 zit er weer op. Het werd een stralende festival waar zeer veel bezoekers op afkwamen. Er wordt een bezoekersaantal van 180.000 geschat. Teveel ?


Ilse de Lange

De optredens op het hoofdpodium waren deze avond van The Girls, Ilse de Lange, Mala Vita en Within Temptation. Het publiek genoot zichtbaar! Het festival kreeg een grijs randje, omdat de nieuwe locatie van het danspodium Free2Dance voor het Provinciehuis de vele bezoekers niet kon bergen. De parkeerplaats van het Provinciehuis stroomde in de loop van de avond vol. Er werden toen elke keer twee personen naar binnen gelaten als er twee uit gingen. Rond 20.30 uur werd Free2Dance vanwege de veiligheid gesloten, omdat er mensen door ongeduldige feestgangers door de dranghekken werden gedrukt.


Véél mensen bij het festival!


Within Temptation


The Girls


Mala Vita

Via ‘Lees verder’ meer foto’s !

 
Within Tempation


Within Temptation


The Girls


Ilse de Lange


De EHBO had het druk…


5 mei plein


Even snacken…


Het Koffiehuis ook weer aanwezig…


Het reuzenrad…


Mooie lichtshows…

Artikel delen:
Reacties 6
  1. Bevrijdinsfestival 2008
    Zwolle is voor mij de plaats om het festival te vieren. Nu voor de 3e keer vanuit Utrecht daar, en elk jaar weer super.

    Ilse was de topper van de dag voor mij


    Maak melding

  2. Leuk dat bevreidingsfestival. Jammer alleen dat ze nog steeds niet doorhebben dat ze er een concentratiekamp van maken (hekken, fouilleren, eten/drinken wordt weggegooid). Het verdwijnen daarvan was toch wat we vierden?


    Maak melding

Reageer