Winkeldieven aangehouden

Zwolle –  In een winkel aan de Van der Cappellenstraat werd op maandagmiddag 5 mei een 28-jarige inwoonster van Zwolle aangehouden voor winkeldiefstal. De vrouw had diverse goederen weggenomen zonder deze af te rekenen. Ze werd ingesloten op het bureau. Tegen de vrouw werd proces-verbaal opgemaakt.

Een 62-jarige inwoner van Hattem werd op maandagmiddag 5 mei aangehouden op de Diezerpoortenplas. De man had uit een winkel een mp3 speler weggenomen en was vervolgens op zijn fiets gestapt. Met behulp van omstanders kon de man worden aangehouden. Hij werd ingesloten op het bureau.

In een winkel aan het Klein Grachtje werden op maandag 5 mei twee mannen van 25 en 24 jaar uit Rotterdam en Vlaardingen aangehouden voor winkeldiefstal. Het tweetal had verschillenden goederen, ter waarde van € 20,-,  weggenomen zonder deze af te rekenen. Ondanks dat de mannen zich behoorlijk verzetten richting het winkelpersoneel, konden zij korte tijd later toch worden aangehouden op de Hoekstraat. Beide mannen werden ingesloten op het bureau.

Artikel delen: