Leerlingen CCC nemen deel aan kampioenschap traplopen - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Leerlingen CCC nemen deel aan kampioenschap traplopen

Zwolle – Hardloopschoenen aan, een warming-up en klaar om de strijd aan te gaan. De leerlingen van het Carolus Clusius College namen dinsdag 24 september deel aan het kampioenschap traplopen. Het kampioenschap werd in het kader van het 100 jarig bestaan van de school en de Europese week van de sport georganiseerd.

Leerlingen van klas 1 tot en met klas 6 en medewerkers namen deel aan deze sportieve activiteit. De deelnemers van het kampioenschap traplopen volgden een uitdagend parcours door de nieuwbouw van de school om uiteindelijk via een glijbaan te finishen. ‘Het is super dat dit georganiseerd wordt! Het is een activiteit die voor iedereen leuk is’, vertelt een aantal leerlingen die deelnamen aan het kampioenschap.

Tijdens het kampioenschap hielpen ook veel leerlingen mee in de organisatie. ‘We helpen met een aantal leerlingen bij de inschrijving van de deelnemers, de start en het opnemen van de finishtijden. Dat is erg leuk om te doen, vooral omdat alle leerlingen die deelnemen ook zo enthousiast zijn’, aldus één van de leerlingen.

Sinds januari 2019 organiseert de school elke maand een pop-up activiteit voor de leerlingen om het jubileum te vieren. Van fotowedstrijden en muziek tot aan dansoptredens, er is al van alles aan bod gekomen. In de laatste week van oktober wordt het jubileum groots gevierd met een feestweek en een reünie op zaterdag 2 november. Voor de reünie kunnen oud-leerlingen en oud-medewerkers zich aanmelden via www.hetccc.nl.

Artikel delen: