Feest bij Stichting Kringloop Zwolle - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Feest bij Stichting Kringloop Zwolle

Zwolle – Het is weer feest op 5 oktober aanstaande bij meer dan 100 kringloopbedrijven die aangesloten zijn bij de Branchevereniging Kringloopbedrijven Nederland. Zo ook bij de twee vestigingen van Stichting Kringloop Zwolle; in de Veerallee en Zwolle Zuid!

Dit doen ze om het publiek kennis te laten maken met deze bijzondere branche, want in kringloopwinkels krijgen mensen én spullen een tweede kans. Het evenement vindt plaats van 10 tot 17 uur.Stichting Kringloop Zwolle viert deze dag met een goedgevuld programma in beide vestigingen: Er is live muziek, in Zuid door ‘’Hielke & Henk’’, en in de Veerallee door de 3 jongedames van ‘’Official Demo’’.

In de Veerallee is een nieuw onderdeel ‘’Stekjesruil’’ (11-14 u.), bij restaurant Deksels. En verder is daar weer de welbekende veiling van 14 tot 16 uur. (Inschrijven vanaf 13 uur). In Zuid wordt een najaarsmodeshow georganiseerd en zijn er diverse workshops waar men gratis aan mee kan doen (boekvouwen, creatief met kringloopartikelen en bloemhaken). Verder geven enkele kunst- en ambachtsmensen acte de presence van hun werk, wat in het teken staat van recycling.

Artikel delen: