McDelivery nu ook in Zwolle - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

McDelivery nu ook in Zwolle

Zwolle – Vanaf donderdag 26 september is McDelivery ook beschikbaar in Zwolle. Met de app van Uber Eats kunnen gasten hun favoriete McDonald’s producten bestellen bij McDonald’s restaurants Zwolle-Centrum, Zwolle-Noord en Zwolle-Zuid.

Franchisenemer Sjoerd-Jan Feenstra keek al lange tijd uit naar de komst van McDelivery: “Wij zijn heel blij dat wij onze gasten vanaf vandaag het gemak van McDelivery aan kunnen bieden. Of je nu gezellig aan het wandelen bent aan de Potgietersingel of thuis op de bank naar PEC Zwolle zit te kijken: je kunt nu waar en wanneer je maar wilt je favoriete McDonald’s producten bestellen, simpel en snel op je mobiel.”

“De uitbreiding van McDelivery naar Zwolle is een logische volgende stap in de uitrol van McDelivery in Nederland,” vertelt Joost Elshof, Brand Manager bij McDonald’s Nederland. “McDelivery wordt in alle steden waar we actief zijn ontzettend positief ontvangen. Zo was de uitbreiding in steden als Leiden, Eindhoven, Tilburg en Enschede zeer succesvol. Met 40 restaurants in 17 steden zijn we goed op weg om steeds meer gasten McDelivery te kunnen bieden. Deze lijn houden we vast door de dienst nu ook in Zwolle te lanceren.”

Aukeline Tolman, de General Manager Uber Eats Nederland, is ook blij met de introductie van McDelivery in Zwolle: “McDonald’s is een van de meest populaire restaurants in de Uber Eats-app. Het is geweldig dat we deze mooie samenwerking nu nog verder in Overijssel uit kunnen breiden en Zwollenaren ook McDelivery kunnen aanbieden.”

McDelivery via Uber Eats is in juli 2017 in Nederland gelanceerd, als eerste in Amsterdam. Sindsdien zijn er steeds meer steden bijgekomen, zoals Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Leiden, Groningen, Haarlem, Delft en Eindhoven. Ook is de dienst nog toegankelijker gemaakt voor gasten, bijvoorbeeld door de mogelijkheid te bieden om bestellingen via iDEAL te betalen.

Hoe werkt het? Het bestellen is heel simpel. De gebruiker downloadt de Uber Eats app voor Android of iOS, selecteert het restaurant naar keuze, bestelt zijn favoriete McDonald’s producten en betaalt in de app met zijn of haar iDEAL, creditcard of PayPal account. Zodra de koerier op enkele minuten afstand van het restaurant is, ontvangt het restaurant een seintje om de bestelling te bereiden. De koerier meldt zich in het restaurant, haalt de bestelling op bij het restaurant en bezorgt de McDelivery bestelling dan binnen gemiddeld tien minuten op de door de gebruiker ingevoerde locatie. Ook bij McDelivery bestellingen is de kwaliteit van de producten top prioriteit. Zo worden koude producten als eerste door de koerier ingepakt. De warme producten als laatste en de frietjes als allerlaatst. Zo doen we ons best om gasten thuis lekker te laten genieten.

Waar en wanneer is McDelivery beschikbaar? In Zwolle is McDelivery van maandag tot en met donderdag beschikbaar van 17.00 tot 23.00 en van vrijdag tot en met zondag van 11.00 tot 23.00. Benieuwd of je favoriete McDonald’s producten ook op jouw adres bezorgd kunnen worden? Voer je adres in op www.ubereats.com en check of jouw adres in de bezorgregio valt.

Artikel delen: