Politie zoekt getuigen van beroving Holtenbroekerweg - Foto: Gerrit-Jan Mondria
Foto: Gerrit-Jan Mondria

Politie zoekt getuigen van beroving Holtenbroekerweg

Zwolle – Op donderdagavond 26 september omstreeks 21.57 uur werd een fietsster beroofd van haar handtas met inhoud. De fietster reed via de Kerkstraat, Diezerpoorterbrug, van Wevelinkhovenstraat, Eikenstraat en de Notenboomstraat richting de Holtenbroekerweg.

Toen zij op de Holtenbroekerweg fietste, werd van zij achteren in haar rug geduwd waardoor ze snelheid moest minderen om een val te voorkomen. Ze zag toen een persoon op de fiets naast haar fietsen die haar handtas uit haar fietsmand pakte. Deze persoon fietste vervolgens hard weg in de richting van de Zwartewaterallee. De fietsster schreeuwde nog hard om hulp maar dit bleek tevergeefs.

Er is een beperkt signalement van de persoon op de fiets aanwezig. Deze luidt als volgt: De persoon op de fiets droeg een zwarte jas met capuchon en reed op een zwarte fiets.

De politie is op zoek naar getuigen van dit deze beroving. Mogelijk was u omstreeks dit tijdstip ook in die omgeving en heeft u vlak voor de beroving iets verdachts gezien of deze persoon op de fiets zien fietsen? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel Misdaad anoniem 0800-7000.

Artikel delen: