Hanzestad Zwolle beleeft eerste editie van Trouwbeurs Zwolle - Foto: Iris Oost
Foto: Iris Oost

Hanzestad Zwolle beleeft eerste editie van Trouwbeurs Zwolle

Zwolle – Ruim 250 verliefde koppels wisten zondag de schouwburg te vinden voor de eerste editie van de Trouwbeurs Zwolle.

Organisatiebureau Njoy & Party bedacht het creatieve concept in samenwerking met Theater De Spiegel. Na zes geslaagde edities in Alkmaar was het nu de beurt aan Zwolle. Buiten lag de rode loper uit, binnen klonk romantische muziek en werd de bezoeker getrakteerd op een glas bubbels.

Er was een ruim aanbod aan winkelgemak met vijfendertig trouwleveranciers onder één dak. Er was van alles te zien, horen, proeven en te beleven. Prachtige stands en gedecoreerde tafels sierden de foyer. Het podium in het theater werd een romantische huwelijksetting en een frisse pop-up modeshow toonde de laatste bruidsmode.

Kortom een gezellige en inspirerende dag voor iedereen met trouwplannen. “De kop is eraf en Zwolle is een evenement rijker! Ik bedank alle bruidsparen in spe, bezoekers, beursdeelnemers, Zwolse theaters, de Gemeente Zwolle voor een prachtige eerste editie. Volgend jaar komen we terug, er is een nieuwe traditie geboren.” aldus een tevreden Thessa Dudink-Latupeirissa, initiatiefneemster van Trouwbeurs Zwolle.

Artikel delen: