‘Knotsgekke’ shows bij Doe’s Gek! in de IJsselhallen - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

‘Knotsgekke’ shows bij Doe’s Gek! in de IJsselhallen

Zwolle – Van 24 tot en met 27 oktober komt Doe’s Gek weer terug! De IJsselhallen wordt omgetoverd tot een knotsgek speelparadijs voor kinderen tussen de 4 en 11 jaar oud. Dit jaar is er meer dan alleen maar 12.000 m2 aan speelplezier, want er zijn ook verschillende shows aanwezig! Altijd al een zeemeermin, dino of vuurspuwer willen zien? Dat is allemaal mogelijk bij Doe’s Gek!

Dit jaar is er meer dan alleen de dinosaurusshow, want Zeemeermin Aquatica komt ook naar het Doe’s Gek evenement! Samen met haar zee-vriendjes kan jij met haar de wondere werelden van de zee ontdekken. Na de dinosaurusshow en de zeemeerminnenshow is er zelfs een Meet & Greet waar jij met jouw held/heldin op de foto kan!

Altijd al willen jongleren, lopen OP een bal of leren fietsen op één wiel? Dat maakt jeugd-circus Paverini allemaal mogelijk voor jou! Over heel de dag gespreid zijn er diverse workshops waar je verschillende circus-trucs gaat leren! Ook is zijn de vuurspuwers dit jaar weer terug! Jeugd-circus Paverini zijn alle dagen aanwezig voor ‘te gekke’ shows en workshops!

Dit jaar nieuw: Hirondelles! Hirondelles is een groep jonge enthousiaste acrobaten die per dag twee ‘knotsgekke’ shows gaan geven op Doe’s Gek! Ze doen acrobatische acts met veel emotie. Doe’s Gek organiseert samen met de Telekids Musicalschool een open-podium! Bij het open-podium kan jij al jouw ‘knotsgekke’ talenten laten zien, voor publiek! Het enige wat jij moet doen is een filmpje insturen met je optreden. Schrijf een korte beschrijving bij het filmpje waarom wij jou moeten kiezen! Vergeet niet de datum er even bij te vermelden wanneer jij langs komt! Opgeven kan via de mail bij: Jasper@organisatieteam.nl. Bij het optreden wordt je begeleid door de professionals van de Telekids Musical School. Wordt jij uitgekozen voor het open podium dan hoef je geen kaartje te kopen, want dan ben jij onze VIP-artiest.

Doe’s Gek is een interactief kinderevenement voor kinderen van 4 t/m 11 jr. met meer dan 12.000m2 aan speelplezier. Dat is meer dan je op je vingers kan tellen! De IJsselhallen wordt omgetoverd in een kinderparadijs. Zo is er een gamehal met vette computerspellen, maar je wordt ook sportief uitgedaagd om mee te doen op de springkussens, hindernisbanen en Pannavoetbalkooien. Dans mee met de Telekids Musical School-sterren en geniet van de vele liveshows en van het open-podium. Geef je snel op en misschien word jij uitgekozen voor het openpodium.

Artikel delen: