Open repetitie de Jonge Vuurvogel - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Open repetitie de Jonge Vuurvogel

Zwolle – Het voorbereidende orkest van Jeugdsymfonieorkest de Vuurvogel, de Jonge Vuurvogel, houdt op de laatste dinsdag voor de herfstvakantie een open repetitie. Zowel kinderen en/of hun docenten mogen meedoen! Het is voor ouders en andere belangstellenden tevens mogelijk om eens een kijkje te nemen achter de schermen van dit jonge symfonieorkest waar het altijd weer een muzikaal feestje is.

De Jonge Vuurvogel repeteert elke dinsdag van 17 tot 18 uur onder leiding van Vincent Pollemans. In het orkest spelen momenteel 24 leden in de leeftijd van 8 tot 14 jaar. Naast strijkinstrumenten spelen blazers en slagwerk mee om de orkestsound te completeren. Het orkest speelt naast klassieke stukken ook film- en popmuziek en geeft ongeveer vier concerten per jaar.

Aanmelden om te mee te kijken of te spelen is niet nodig. Om 16.45 worden de instrumenten gestemd zodat er om 17 uur gestart kan worden met de repetitie. De open repetitie is dinsdag 15 oktober in het Meander College, Dobbe 37 in de AA-landen in Zwolle.

Artikel delen: