MKB NL Regio Zwolle organiseert stikstof informatiebijeenkomst

MKB NL Regio Zwolle organiseert stikstof informatiebijeenkomst

Zwolle – Er heerst veel onduidelijkheid binnen het MKB aangaande de stikstofproblematiek. Ondernemers verkeren in onzekerheid, horen tegenstrijdige berichten, vinden het hypocriet en kunnen de gevolgen voor hun onderneming moeilijk inschatten.

MKB Nederland Regio Zwolle organiseert daarom op maandag 4 november om 19.30 uur samen met diverse partners een informatie bijeenkomst bij Lumen Hotel & Events te Zwolle. De bijeenkomst is openbaar en ondernemers en bestuurders uit de hele regio Zwolle zijn welkom. MKB NL Regio Zwolle trekt in deze bijeenkomst op met meerdere partners, gemeente Zwolle en Provincie Overijssel.

Zo zal de gemeente Zwolle haar ervaringen delen die ze heeft opgedaan binnen het ingestelde kernteam stikstof en zal de provincie een inkijk geven in haar beleid en genomen stappen. Daarnaast wordt er stilgestaan bij het ontstaan van deze stikstofcrisis en geeft een expert op dit thema een toelichting hierop. Ook komt de landbouw en problemen in de bouwsector aan bod. Tot slot zal MKB NL Regio Zwolle een inkijk geven in de stappen die landelijk en lokaal door de vereniging gezet zijn. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via info@mkbregiozwolle.nl.

‘Ik ben bijzonder trots op de toegezegde medewerking van veel partijen. Dit thema geeft onduidelijkheid, onzekerheid en leidt tot speculaties. Het is goed dat we de relevante zaken deze avond objectief kunnen bespreken. Dit thema raakt ondernemers immers in de kern van hun bedrijf’, aldus Jelle Weever.

Artikel delen: