Trainer vechtsportschool Tabonon ontvangt zwarte band - Foto: Sjouke Douwe Meijer
Foto: Sjouke Douwe Meijer

Trainer vechtsportschool Tabonon ontvangt zwarte band

Zwolle – Trainer Barry heeft zijn zwarte band ontvangen en hiermee een Nederlandse mijlpaal bereikt in de sport Braziliaanse Jiu Jitsu (BJJ).

Afgelopen zaterdag heeft trainer Barry van Dorssen uit handen van niemand minder dan Remco Pardoel zijn zwarte band Braziliaanse Jiu Jitsu (BJJ) mogen ontvangen. Remco Pardoel is een vierdegraads black belt, hoofd van Satsang BJJ en heeft tevens jarenlange ervaring in de vechtsport.

Na jarenlange training en inzet voor de sport, heeft Barry deze band mogen ontvangen en mag hij binnen de sport, de titel ‘Professor’ dragen. De zwarte band is een zeldzaamheid in Nederland en als Tabonon zijn wij er dan ook enorm trots op dat Barry bij ons de BJJ lessen verzorgt.

Wil jij ook een keer met een BJJ les meedoen? Dit kan elke woensdag om 19:00 bij Tabonon aan de Floresstraat 2 in Zwolle. Tabonon (Thai Boxing Noord Oost Nederland) is al 16 jaar één van de grootste vechtsportscholen van Nederland, met als motto ‘Vechtsport voor iedereen’ en als kernwaarden: professionaliteit, kwaliteit, sfeer en veiligheid. Op drie locaties (twee in Zwolle en één in Raalte) worden kickboks-, MMA-, grappling-, en BJJ-lessen gegeven aan volwassenen en kinderen vanaf vijf jaar. Daarnaast wordt er onder andere ook yoga, krachttraining, personal training en psychomotorische therapie aangeboden. Kijk voor meer informatie op www.tabonon.nl.

Artikel delen: