Niklas Moisander van FC Zwolle naar AZ

Zwolle – Niklas Moisander vertrekt aan het einde van het seizoen bij FC Zwolle. De Finse verdediger gaat bij AZ spelen. Moisander tekent in Alkmaar een contract voor drie seizoenen met een optie voor nog een jaar.

Moisander is bezig aan zijn tweede seizoen bij FC Zwolle en speelde vrijwel alle wedstrijden. Hij had nog een contract tot de zomer van 2009. Het is niet bekend hoe hoog de transfersom is, die AZ aan FC Zwolle moet betalen. Bron: RTV Oost

Artikel delen:
Reacties 21
 1. As ’t maar gezellig is idd 😛 Da’s ’t nu ook in Manchester maar het voetbal is nixxx an. Hopen voor Dicky van “As Dick mu hullup nodig is dan belt ie me maar thuis” 😉


  ⚠️ Meld

 2. Zeker leuk geld en vooral ook nodig om je liquiditeit aan te sterken ( ALS dat het bedrag is) en moisander weg is wel jammer maar t zou ernstiger worden als OOK Botteghin weggaat dan heb je helemaal niets meer achter in staan.


  ⚠️ Meld

 3. Krijgt Zwolle wel het volledige bedrag van deze transfer? Is het niet zo dat Moisander is gefinancierd door diverse geldschieters? Krijgt Zwolle dan wel de volle 6 ton die genoemd wordt in de media?


  ⚠️ Meld

 4. Als hij gehaald is door investeerders dan nog is dit positief te noemen voor de FC. Deze investeerders zien dat er met spelers handel ook rendement te maken/halen is. Hier gaat het bij de investeerders meestal wel om. Waarschijnlijk wil men nu dan ook graag weer investeren in andere spelers.


  ⚠️ Meld

 5. Dat ie zou gaan was toch al lang bekend? De opbrengst lijkt me vrij laag (6 ton) voor een goeie verdediger. Die zijn momenteel namelijk, vooral in Nederland, erg schaars!

  3 jaar optie voor nog een jaar en zo oud is hij toch ook nog niet :'(


  ⚠️ Meld

 6. Een gewaarschuwd mens….telt niet goed
  Als ik me niet vergis repte de tv-verslagger, tijdens de wedstrijd van vandaag, over een transfer die maar 3 ton opbracht. Het had meer kunnen zijn Zwolle’s verantwoordelijken geluisterd hadden naar Jan. Hij zou er op aan hebben gedrongen om in de winterstop
  Moisander’s contract aan te passen. Zodat hij niet bijna voor nop de deur uit liep. En wat gebeurd er…… :'( Klonk wel l*llig op tv met zoveel kijkers.


  ⚠️ Meld

 7. Gadverdamme Beentje, het kaartmaatje van Sjon de Wolf. Die zijn eigen maten nog naait voor duizenden Euro’s met klaverjassen. Hoewel ik hier niet helemaal zeker weet op Beentje, dat was. Oh nee, “Pipo”…..Pfff dom van Ajax dat ze dit v.Basten-maatje weer binnen halen. had ik veel liever die andere Witsche gezien; niet zo’n meeloper…., veel deftiger voetballer, gave humor en 7x keer hooghouden in De Kuip.

  Maar Beentje die zo te koop loopt met zijn sta-tribune verleden. Man, elke voetballerliefhebber stond vrogger toch op de sta-tribunes bij zijn favoriete profclub….
  Wel klasse van NEC dat ze hem hebben gehouden toen het slecht ging. Tegenstander NAC, daarentegen, zei om onbegrijpelijke reden, het vertrouwen in Ernie al vroeg op. Slecht voor de motivatie natuurlijk, van de 34 wedstrijden zulke dappere strijders.

  Ach, als ik eerlijk ben kan ik Beentje ook niet op zijn kwaliteiten beoordelen. Daarvoor interesseert NEC me te weinig. Heb ook zo’n aversie tegen Robért Maaskant. Maar dan om een hele andere uitstraling. Het heertje, de patser, zeer bekend in Het Zwolse carnavalsleven (net als onderdeurtje jr Kraaij van SBS). Heb het niet op producten van gespreide bedjes.


  ⚠️ Meld

 8. moisander
  wat hartstikke jammer dat nik weg gaat . hij heeft zich goed ontwikkelled en was goed op weg voor zwolle . nu profiteerd A Z ervan , Nik het gaat je goed.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.