Tweede editie Ranking The Sites

Zwolle – Levert de SP – net als in 2007 – ook dit jaar de beste politieke website van Zwolle? Of doen partijen als het CDA en de ChristenUnie met hun nieuwe websites een gooi naar de toppositie? En wordt de Lijst Willem Lucht wederom laatste of is er een andere partij die deze bijzondere plek overneemt?

Lev-06 presenteert a.s. maandag 19 mei de ontknoping van Ranking the Sites 2008. Om 19.00 uur verricht Sibrand Hofstra de prijsuitreiking in de raadzaal van het stadhuis Zwolle. Na afloop wordt het complete juryverslag uitgedeeld. Lev-06 nam in 2007 het initiatief voor Ranking The Sites. Het doel is om partijen aan te zetten tot een betere interactie met de burger.

Artikel delen:
Reacties 7
 1. @ Dick: nog beter DAN hier? 🙂 nou, met moderne middelen (chatten) en een eigentijdse website zouden politici extra contact kunnen hebben met de burger. Weblog Zwolle is natuurlijk een klasse apart he (slijm, slijm). Het niet in de lucht zijn van de Lev-site is een geval apart. Afgelopen dinsdag is de website gehacked. En dat is vervelend, want ik weet nog niet hoeveel tekst voorgoed verloren is. In elk geval wordt de site beter beveiligd en maken we binnenkort een nieuwe start met het plaatsen van actuele berichten.


  ⚠️ Meld

 2. Gehacked; da’s vervelend Sibrand! Zou jammer zijn zeg; als je veel tekst definitief kwijt bent!!! “DAN” kwam door haast ivm de wedstrijd van FC Zwolle nu 😉 Hier heb je helemaal gelijk in

  met moderne middelen (chatten) en een eigentijdse website zouden politici extra contact kunnen hebben met de burger

  . Succes en hopen dat de schade aan jullie site meevalt!


  ⚠️ Meld

 3. “DAN” kwam door haast ivm de wedstrijd van FC Zwolle nu

  Wedstrijd op TV?

  Hmmzz… en LEV-06 staat midden in de Zwolse samenleving?? 😀 😉 😛


  ⚠️ Meld

 4. Haha, Sibrand houdt niet van voetbal; tja die mensen zijn er ook. Hij houdt wel van het leven en staat er midden in. Hangt regelmatig in onze mooie stad dus. Maar mist idd wel de info over de belangrijkste bijzaak in het leven.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.