Politie zoekt getuigen van schietincident Klooienberglaan - Foto: Peter Denekamp
Foto: Peter Denekamp

Politie zoekt getuigen van schietincident Klooienberglaan

Zwolle – In de nacht van vrijdag 25 op zaterdag 26 oktober om ongeveer 02:15 uur kreeg de politie een melding van een schietincident aan de Klooienberglaan. Een man in een auto wordt hierbij beschoten en raakt gewond aan zijn schouder.

De politie zette de plaats delict af en deed vannacht direct onderzoek aan de Klooienberglaan. Op de plaats delict trof de politie kogelhulzen aan. Over de verdere toedracht van het incident is nog niets bekend. De politie zet het onderzoek hiernaar voort.

Op de IJsselcentraleweg / Harculosepad in Zwolle trof de politie op zaterdagochtend een uitgebrande auto aan. De politie vermoedt dat deze auto mogelijk iets te maken heeft met het schietincident.

De politie zoekt getuigen van het schietincident aan de Klooienberglaan en de uitgebrande auto aan de IJsselcentraleweg / Harculosepad. Heeft u iets gezien of beschikt u over camerabeelden of andere informatie die mogelijk bij het onderzoek in deze zaak kan helpen? Neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844. U kunt ook anoniem uw melding doorgeven via Meld Misdaad Anoniem, telefoonnummer 0800-7000. Bron: www.politie.nl

Artikel delen: