Links Carin Jansen, rechts Ida Knol - Foto: Ron Zwiers
Links Carin Jansen, rechts Ida Knol
Foto: Ron Zwiers

Inzamelingsactie Isala voor Sinterklaas actie Zwolle

Zwolle – Na vorig jaar ook te hebben ingezameld voor de Sinterklaas actie Zwolle, zijn de dames Ida Knol en Carin Jansen ook dit tweede jaar spontaan begonnen met cadeautjes in te zamelen onder hun collega’s van hun afdeling het behandelcentrum van de Isala klinieken Zwolle.

Vorig jaar leverde dat 2 grote dozen vol cadeautjes op voor de Sinterklaas actie Zwolle er was toen al flink ingezameld onder hun collega’s. Ze hopen dit jaar op een nog groter succes en dat er nog veel meer afdelingen binnen de Isala klinieken hun voorbeeld volgen.

Ron en Frank zijn zeer blij met deze enthousiaste dames en blij met hun hulp. De Sinterklaas actie Zwolle is gegroeid dit jaar. Alle hulp is welkom om voor alle kinderen uit de minima die geen Sinterklaas kunnen vieren genoeg cadeautjes in te zamelen. Deze zullen Sinterklaas en Piet langs te komen brengen om toch een echte Sinterklaas avond te kunnen geven.

Ida en Carin geven in ieder geval een mooi voorbeeld en als er meerdere afdelingen van de Isala klinieken meedoen zult u dat zeker horen, deze afdelingen kunnen zich aanmelden via sinterklaasactiezwolle@outlook.com en uiteraard zijn andere bedrijven en instellingen ook van harte welkom om mee te doen.

Doe mee help mee en laat elk kind sinterklaas kunnen vieren.

Artikel delen: