Sponsorconcert in de Spiegel door de Vuurvogel

Zwolle – Het Zwolse jeugdsymfonieorkest “de Vuurvogel” heeft een eervolle uitnodiging van het “Florence Youth Festival” geaccepteerd en reist op 28 juni af naar de Italiaanse cultuurstad voor een 8-daagse tournee. Om de tournee naar Toscane financieel mogelijk te maken, geeft het jeugdorkest op zaterdag 31 mei in Theater de Spiegel een sponsorconcert.

Het sponsorconcert dat ’s middags om 15.30 uur begint, belooft allesbehalve voorspelbaar te worden. Uiteraard zal het orkest een paar stukken uitvoeren die meegaan naar Italië, zoals het celloconcert van Elgar met soliste Esther de Boer. Daarnaast zullen andere prominente Zwolse musici van zich laten horen. Een andere verassing is de samenwerking met de solohoornist van het Orkest van het Oosten, Corina Liefers.

De tournee naar Florence is de laatste activiteit van de Vuurvogel in een succesvol jaar. De audities voor nieuwe leden zijn op zaterdag 21 juni. Na de zomervakantie gaat het orkest weer van start in een nieuwe bezetting. Op de kalender staan dan onder andere het Nationaal Concours en het Lions Nieuwjaarsconcert in de Spiegel.

 

Het sponsorconcert begint zaterdag 31 mei om 15.30 uur. Kaarten kosten 10 euro (CJP / t/m 16 jaar 5 euro) en zijn verkrijgbaar bij de theaterkassa van Odeon-de Spiegel. Meer informatie www.vuurvogelonline.nl

 

 

 

 

Artikel delen: