PvdA verzamelt complimenten voor leraren

Foto: Ingezonden foto

Zwolle – In aanloop naar de lerarenstaking van 6 november, houdt de PvdA een ‘hartjeleraar-actie’ in Stadshagen. Ze gaan tussen 10.30 en 12.00 uur complimenten verzamelen over docenten.

“Ik zie bij mijn kinderen op school hoe hard en liefdevol er dagelijks wordt gewerkt. Maar de werkdruk is erg hoog en de salarissen moeten gewoon recht getrokken worden met leraren in het voortgezet onderwijs. En hoewel het lerarentekort in Zwolle nog niet zo extreem is als in de randstad, hebben we in de toekomst ook hier een probleem. Daarom verdienen leraren onze steun en ik weet zeker dat veel Zwollenaren dat met ons eens zijn”, zegt fractievoorzitter Patty Wolthof.

“Tijd dus voor een hart-onder-de-riem-actie om onze steun uit te spreken aan al die hardwerkende mensen die helpen onze kinderen voor te bereiden op hun toekomst.” De vraag die de PvdA zaterdag stelt aan mensen in Stadhagen is: ‘welk compliment verdient de leraar volgens jou?’

Leraren staken voor een fatsoenlijk salaris, minder werkdruk en genoeg collega’s. De PvdA wil dat leraren zeker zijn van fijn werk en dat ze met plezier voor de klas staan. De Zwolse PvdA-fractie strijdt voor een eerlijke toekomst voor iedereen. Voor een stad met voldoende betaalbare woningen. Voor een stad waar iedereen mee kan doen. Waar je een fatsoenlijke baan kunt vinden en de zorg krijgt die je nodig hebt. PvdA doet dat met vier zetels in de Zwolse gemeenteraad.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)