SP heeft wederom de beste politieke website

Zwolle – De SP heeft dit jaar opnieuw de beste politieke website van Zwolle. Dat blijkt uit het juryrapport van Ranking the Sites, dat maandagavond door Lev-06 aan de gemeenteraad is gepresenteerd. De site van de SP krijgt als eindoordeel een 7,9. De website scoort hoog op de onderdelen actualiteit, aantrekkelijkheid en leesbaarheid.


Foto: Jasper van Overbeek

Het CDA is tweede geworden met een zeven en half. De ChristenUnie staat op de derde plaats met een 6,7. Beide partijen danken hun hoge notering aan een totaal vernieuwde site. De PvdA, Lev-06, D66 en GroenLinks/de Groenen scoren een krappe voldoende. De jury beoordeelt Swollwacht en de VVD als matig, vanwege een gebrek aan actueel nieuws. Willem Lucht staat met een 4,7 niet langer op de laatste plaats. Plaatselijk Belang Zwolle sluit de lijst met een 3,9. De jury beoordeelt deze site als verouderd en saai.

Ranking the Sites is een initiatief van Lev-06. De jury bestaat uit een voorzitter en vier deskundigen. Alle vijf de leden komen van buiten Lev. Hierdoor kan de partij zelf ook beoordeeld worden. Lev-06 blijft Ranking the Sites in elk geval tot de verkiezingen van 2010 organiseren. Het complete juryrapport is te lezen op de website: www.lev-06.nl

Artikel delen:
Reactie 1

Reacties zijn gesloten.