OV-proefreis - Foto: Ingezonden foto
OV-proefreis
Foto: Ingezonden foto

OV-proefreis en inloopspreekuur voor senioren in Zwolle

Zwolle – Tijdens een proefreis op woensdag 27 november vanuit Zwolle laten OV-ambassadeurs senioren oefenen met het reizen met bus en trein. Op de stations krijgt u duidelijk uitgelegd hoe u kunt in- en uitchecken met uw OV-chipkaart bij verschillende vervoerders en hoe de kaartautomaat werkt.

OV-ambassadeurs zijn ervaren trein- en busreizigers. Samen met hen kan worden geoefend met het laden van reissaldo en het ophalen van verschillende producten, zoals een keuzedag en meereiskorting.

Er wordt op eigen kosten gereisd. Neem daarom uw geldige OV-chipkaart mee, of koop tijdens de proefreis uw kaartje. Na aanmelding wordt u geïnformeerd over het exacte tijdstip en opstapplaats.

Aanmelden kan via www.ervaarhetov.nl/proefreis of door te bellen met de OV-ambassadeurs:
038-4540130.

Op vrijdag 6 december is er een inloopspreekuur waar OV-ambassadeurs vragen beantwoorden over reizen met bus en trein. Met duidelijk informatiemateriaal krijgen senioren uitleg over de OV-chipkaart, tarieven en abonnementen enz. Ook geven zij informatie over het deelnemen aan een proefreis. Belangstellenden mogen kosteloos en vrijblijvend binnenlopen.

Wanneer: vrijdag 6 december 2019
Hoe laat: 10.00 – 11.30 uur
Waar: Wijkcentrum de Pol, Gelijkheid 1, Zwolle

Artikel delen: