Open Zwolle: darttoernooi met grote ambitie

“Zwolle heeft een groot darttoernooi nodig,” aldus Jurry Schmidt. Bij deze woorden voegt hij dan ook direct de daad.  Na meerdere mislukte pogingen van andere organisatoren probeert Schmidt samen met drie vrienden Zwolle te voorzien van een groot darttoernooi. “Het streven is om volgend jaar een toernooi met ongeveer 500 deelnemers neer te zetten.”

Komende zondag, 25 mei, vindt het tweede toernooi van de Zwolse organisatoren plaats. “Vorige maand hebben we op de eerste editie veel positieve reacties mogen ontvangen. Dat motiveert ons om door te zetten.” Op 27 april vond het eerste toernooi plaats in de ZBC-Hal aan de Ossenkamp, met 43 deelnemers en veel positieve reacties op dit initiatief. “Een geslaagde poging,” aldus Schmidt. Wat vorige maand begon in de kantine moet in de tweede editie al verplaatst worden naar de sporthal zelf, omdat de toeloop erg goed is. Naar verwachting zullen komende zondag ongeveer 60 darters een gooi naar de prijzen doen. De winnaar van het eerste toernooi, Rogier Harms, heeft zich officieel nog niet ingeschreven, maar naar verwachting komt hij zijn titel wel verdedigen.

Het inschrijfgeld bedraagt tien euro. Hier zit een consumptie bij in.

De winnaar van het toernooi mag met geldprijs en beker naar huis.

Degene met de hoogste score in één beurt mag ook een attentie verwachten.

Voor meer informatie of om in te schrijven kan je terecht bij Triple X aan de Assendorperstraat 196. Telefoonnummer 038-4235165

Artikel delen:
Reacties 4

Reacties zijn gesloten.