Spelers SVI-4 steunen VG Sport met € 2000,=

Zwolle – Deze gedachte wordt door het Vierde elftal van voetbalvereniging SVI ondersteund en daarom hebben zij een bijzonder initiatief genomen door VG Sport Zwolle financieel te ondersteunen.

VG Sport Zwolle is een regionale sportorganisatie die al ruim dertig jaar sport- en spelactiviteiten aanbiedt voor mensen met een verstandelijke of meervoudige beperking. Juist voor mensen met een verstandelijke beperking is sport zo belangrijk. Niet alleen voor de positieve motorische en fysieke ontwikkeling, maar ook voor het bevorderen van het zelfvertrouwen en zelfbewustzijn en sociale contacten, en het verbeteren van het cognitieve vermogen. VG Sport Zwolle is voor activiteiten afhankelijk van subsidies en financiële bijdragen uit het bedrijfsleven en andere initiatieven.

Bij de spelers van SVI-4 staat de naam van VG Sport Zwolle vanaf dit seizoen prominent op de tenues. Daarnaast hebben de spelers een bedrag bij elkaar gespaard en dankzij de steun van een aantal sponsoren is dit bedrag aanzienlijk verhoogd.

Zaterdagmiddag 26 mei jl. werd door Benny Michel, leider van SVI-4 een cheque van € 2000,= overhandigd aan Teun Bouwhuis, voorzitter van het bestuur van VG Sport. Daarbij werd tevens de toezegging gedaan dat men de doelstellingen van VG Sport ook komend seizoen weer van harte zullen ondersteunen.

Teun Bouwhuis gaf in een reactie aan geraakt te zijn door dit initiatief. “We stellen de betrokkenheid van dit team bij VG SPORT ZWOLLE bijzonder op prijs. Door dit bedrag hebben we weer wat meer armslag om sport- en spelactiviteiten voor onze mensen te organiseren. SVI mag trots zijn op deze mannen en wij stellen het zeer op prijs dat ze ons willen steunen”.

Voorzitter Erik Fidder van voetbalvereniging SVI gaf aan dat het Algemeen Bestuur zeer zeker trots is op dit team en het initiatief van SVI-4 van harte ondersteund. De banden tussen SVI en VG Sport worden wat hem betreft in de toekomst verder versterkt.

De bedrag van € 2000,= is tot stand gekomen door de steun van:

Spelers en begeleiding SVI-4 – Sport2000 Spijkerman – Patrick Sport –

Kruitbosch Cycle Universe, Elabo Arbeidsconsultancy – Het Notarieel –

Supportersvereniging SVI –– Decorette Stadshagen – v.v. SVI – Workx

Artikel delen:
Reacties 4
 1. goed initiatief, kunnen ze bij vv berkum een voorbeeld aan nemen maar daar geven ze de muntjes liever aan de passerende klaplopers bij het 1e. >:(


  ⚠️ Meld

 2. Eppe
  Lekkr krom natuurlijk om VVB1 met SVI4 te vergelijken. Kweet overigens zekr dat ze bij VVB4 ook niet betaald worden!


  ⚠️ Meld

 3. Jongens wat heeft berkum nu met een dergelijk goed intiatief van svi 4 te maken. Vecht dat verschil van mening ergens anders uit.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.