Gratis bus tijdens WintersZwolle - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Gratis bus tijdens WintersZwolle

Zwolle – WintersZwolle krijgt steeds meer vorm. Naast de vele evenementen die er georganiseerd worden, zal er in deze periode ook een grote gele Amerikaanse schoolbus worden ingezet, de Zwolle Express. De bus rijdt van het station naar de IJsselhallen / IJsbeelden Festival en naar het centrum van Zwolle.

Bezoekers van het IJsbeelden Festival en de IJsselhallen kunnen in de periode van 14 december t/m 1 maart gratis gebruikmaken van dit opvallende vervoermiddel. In deze periode komen naar schatting ruim 160.000 bezoekers naar het IJsbeelden Festival en de vele andere evenementen van de IJsselhallen.

Dit gratis vervoer is een initiatief van meerdere ondernemers uit Zwolle en wordt financieel gesteund door het ZwolleFonds, Herman Brood Museum & Experience, NS, IJsselhallen, McDonalds, IJsbeelden Festival, WintersZwolle en Dinoland.

Om een bezoek aan Hanzestad Zwolle nog meer te enthousiasmeren, is er niet alleen de Zwolle Express, maar zijn er in overleg met het ZwolleFonds door meerdere Zwolse partijen
arrangementen ontwikkeld.

Dat zijn hotel- en restaurantarrangementen, die de bezoekers van het IJsbeelden Festival en de IJsselhallen moeten verleiden om een meerdaags verblijf te koppelen aan het bezoek aan Zwolle.

Met de gratis bus is ook de koppeling gevonden met de vele activiteiten die plaats gaan vinden tijdens WintersZwolle, waaronder het Wereldberoemde Verhalenfestival, de Midwinterspooktocht en de Lichtbeeldenroute.

Artikel delen: