Plantenactie in de Pierik

Zwolle –  Een aantal inwoners uit de Pierik die lid zijn van de Chr. Gereformeerde Kerk, hebben bloemetjes geplant in de wijk. De mensen hadden een bedrag gekregen van de kerk waar zij lid van zijn om “‘iets” mee te doen, en het leek de personen een goed idee om de wijk hiervan mee te laten genieten.

Van bloemen wordt iedereen vrolijk vinden de kerkleden, en omdat zij geloven dat God de natuur heeft gemaakt was één en één twee en kwamen ze op dit idee. De leden hebben contact gezocht met het Pierikhuis, en aangezien zij én ook de wijkmanager het zo’n goed idee vonden deden zij er spontaan een bedrag bij waardoor de mensen heel veel bloemen kunnen gaan planten. De plantenactie is voor meer kleur en saamhorigheid in de wijk, daarom roept men iedereen op om, vooral bij warm weer, samen de ‘Pierikplanten’ van water te voorzien, zodat de hele Pierik hier lang van kan gaan genieten. De kerkleden geven een watergarantie voor de eerste week.

Artikel delen:
Reacties 7
 1. Dat moesten we nu allemaal doen, gooi die zonnebloemzaden toch in de gemeenteperken!
  Alles gaat er dan geweldig leuker uitzien!
  Zet je oude kerstboom met kluit in het bos, of in een plantsoen, ipv bij de vuilstort! Geweldige actie dit, moet je perse christen zijn om mee te mogen doen?
  🙂


  ⚠️ Meld

 2. Volgens mij wordt je kerstboom met kluit in het bos of plantsoen planten ook als afval dumpen gezien. Vaak gaan die dingen dood en dan staan er overal kerstbomen te verdrogen.

  Met het christelijke gedachtengoed heb ik niet veel, maar verder vind ik het wel een leuke actie. Dit kunnen plantjes wel waarderen 😉


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.