Musiceer jezelf naar een podiumplek in Hedon - Foto: Pending Title Photography
Foto: Pending Title Photography

Musiceer jezelf naar een podiumplek in Hedon

Zwolle – De inschrijvingen voor Stairway to Hedon zijn geopend. Lokale en beginnende bands en muzikanten uit Overijssel krijgen de kans zich te laten zien en horen voor een professionele jury uit de muziekindustrie tijdens Stairway to Hedon 2020. De winnaar van Stairway to Hedon wint een podiumplek in Hedon. Inschrijven kan via www.hedon-zwolle.nl.

Tijdens de voorrondes van Stairway to Hedon krijgt iedere band twintig minuten de tijd om te laten zien wat ze in huis hebben, daarna is het de beurt aan de jury en het publiek om te beslissen wie erdoor gaan naar de finale. De wedstrijd wordt voor de negende keer op rij georganiseerd. De organisatie benadrukt dat de wedstrijd zich niet beperkt tot pop/rock maar ook ruimte biedt voor singer-songwriters of rappers.

Vorig jaar werd de wedstrijd gewonnen door rockband Control. Sinds de finale van Stairway to Hedon hebben zij veel verschillende optredens gedaan en ze hebben zelfs een eigen album uitgebracht op CD.

De voorrondes voor deze wedstrijd zijn in ‘t Ukien (Kampen) op 11 januari, Het Vliegende Paard (Zwolle) op 24 januari en de Gashouder (Dedemsvaart) op 25 januari. Inschrijven kan nog t/m zondag 15 december. De finale vindt plaats op 14 februari in Hedon.


WEDSTRIJD STAIRWAY TO HEDON

Voorrondes:

Zaterdag 11 januari 2020 in ’t Ukien, Kampen

Vrijdag 24 januari 2020 in Het Vliegende Paard, Zwolle

Zaterdag 25 januari 2020 in Gashouder podium, Dedemsvaart

Entreeprijs: Gratis

Artikel delen: