Zwollenaar verongelukt op A50 bij Heerde

Heerde – Bij een ongeval op de A50 onder Heerde is woensdagochtend 28 mei een 21-jarige automobilist uit Zwolle om het leven gekomen. Drie andere inzittenden van de auto raakten gewond en zijn naar verschillende ziekenhuizen in de regio overgebracht. Een klapband is de vermoedelijke oorzaak van het ongeval.

Het ongeval werd rond 01.45 uur gemeld bij de alarmcentrale. De Zwollenaar reed met drie andere inzittenden, allen 20-jarige Zwollenaren, met zijn auto vanuit de richting Apeldoorn naar Zwolle. Uit een eerste onderzoek blijkt dat de auto na een klapband over de kop is geslagen en daarna tegen de vangrail schoot en in de middenberm belandde.

Bij het ongeval werd assistentie verleend door enkele passanten en door onder meer brandweerkorpsen uit Hattem, Hattemerbroek en Heerde. De politie Zwolle verleende ter plaatse assistentie onder andere bij de opvang van de familie van de slachtoffers.

In verband met de hulp voor de slachtoffers en het onderzoek door de verkeersongevallen-dienst van de politie heeft het verkeer enige tijd hinder ondervonden van het ongeval.

Artikel delen:
Reacties 23
 1. R.I.p. Erhanim
  Erhan je bent veels te vroeg weg tussen ons maar in mijn ogen was/ben je echt een hele toffe vriend. Rust zacht argadasim ailene bolca sabirlar, ik hoop dat je familie snel op hun benen kan staan…


  ⚠️ Meld

 2. Erhan,

  Bij iedereen overheerst het gevoel dat je veel te vroeg bent overleden. Je had nog een heel leven voor je. Je had nog veel moeten voelen, leren, meemaken en nog meer wat met het leven te maken heeft. Met een klap is dit niet meer mogelijk. Wat voor een gevoel dit geeft is met geen enkel woord te beschrijven.
  Ik wens je ouders en de rest van je familie veel kracht de komende tijd.

  Aysenur


  ⚠️ Meld

 3. Een ieder sterkte met het verlies, het is vreselijk om iemand te verliezen door ’technische’ foutjes. Vooral omdat je niemand de schuld kan geven.

  Ook ik heb 3 vrienden verloren en wat mij vooral heeft geholpen, is het denken aan leuke dingen. Die zijn in de eerste dagen moeilijk, maar daarna leveren ze energie op! Want een goed iemand, heeft positieve gedachten en belevennissen achter gelaten., voor Familie en vrienden………….

  Sterkte…….


  ⚠️ Meld

 4. Gisteravond rond 20.00 uur reed ik over de A50 richting Zwolle, toen er ter hoogte van Heerde een wegversmalling was ingesteld door de politie, rijkswaterstaat en een wegenbedrijf uit Zwolle.
  In de berm en op de vluchtstrook stonden tientallen auto’s, misschien wel honderd, met alarmlichten aan.
  Verderop stond een zeer grote groep intens verdrietige mensen.
  Nu ik bovenstaande lees begrijp ik waarom.

  Ik wens de nabestaanden en overige betrokkenen alle sterkte en kracht toe om dit tragische gebeuren te kunnen dragen en verwerken.

  Verder vind ik het zeer te waarderen dat er voor die mensen de mogelijkheid is geboden om daar samen te komen en hun verdriet te kunnen uiten en delen.  ⚠️ Meld

 5. R.I.P Erhan
  Ik wil alle familieleden en vrienden van Erhan sterkte toe wensen met het verwerken van het verlies van Erhan. Erhan je was te jong en te goed voor deze wereld om nou al te overlijden. Het is moeilijk te bevatten dat je er niet meer bent,het is zo onwerkelijk. Dit kan ik niet in woorden uit leggen. Erhan ik hoop dat jij je geluk vind in het leven hierna. In onze harten zal je altijd bij ons blijven.

  R.I.P Erhan

  Geschreven door Jim


  ⚠️ Meld

 6. Ik wens de familie en vrienden van Erhan veel sterkte met het verlies van hun naaste..
  21 jaar.. veel te vroeg..
  rust zacht..


  ⚠️ Meld

 7. Erhan rust zacht…
  Stilgeslagen, geen woorden, de schrik was enorm bij het horen van deze tragische gebeurtenis.
  Wij wensen de familie van Erhan en al zijn vrienden heel veel sterkte!
  ~ Erhan rust zacht ~  ⚠️ Meld

 8. Rust in vrede Erhan
  Erhan,
  Ik snap nog steeds niet waarom jij degene moet zijn…je was een goede jongen met veel liefde voor de mensen om je heen. Erhan, we zullen je nooit vergeten.
  Rust zacht..


  ⚠️ Meld

 9. Canim kardesim, Herzaman balbimizdesin, sen herzaman yanimzidasin seni hicbirzaman unutmucaz allahim aylene ve abine sabir versin,mekanin cenet olsun.


  ⚠️ Meld

 10. Ik kende je heel oppervlakkig toenertijd van stichting en stappen.. Maar dit had ik je echt niet toegewenst.. Je bent nog veelste jong.. en je had nog een heel leven voor je.. Rust zacht Erhan..

  Ik wens de familie en de vrienden heel veel sterkte toe in deze moeilijke periode…


  ⚠️ Meld

 11. Erhan
  het is niet eerlijk zo jong.
  21 jaren weg in 1 klap.
  rust zacht en mijn medeleven voor familie en vrienden.


  ⚠️ Meld

 12. Via deze weg wil ik de familie, vrienden en kennisen van Erhan veel sterkte toewensen in deze moeilijk periode.

  Rust Zacht Erhan..


  ⚠️ Meld

 13. Erhan
  erhan ik kende je niet zo goed maar ik igng met je neefje sezer om en hij had het altijd over jou toen ik hoorde dat je was overleden ging ik gelijk naar holtenbroek waar ze een plekje hebben gemaakt voor jou ik wens de familie van erhan en de vrienden heel veel sterkte en gecondoleert


  ⚠️ Meld

 14. ik hoorde het afgelopen nacht pas…
  kan het niet geloven
  erhan wat hebben we gelachen in de klas en in de stad……
  je bent een goede jongen…
  waar je ook mag zijn,,,

  Het ga je goed,,,,

  ernst


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.